Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Isparta’dan Amedspor’a ve Diyarbakır’a Maç İzni Yok

TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Amedspor, Çarşamba günü deplasmanda Isparta 32 ile karşılaşacak, ancak Isparta’dan gelen bir yasakla karşılaştı.

TFF 2. Lig Kırmızı

Çarşamba günü Isparta 32 ile deplasmanda mücadele edecek olan Amedspor, Isparta’dan gelen bir kısıtlama ile karşı karşıya. Maç öncesi Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, Isparta’da yetkililerle görüştüklerini ve Amedspor taraftarının maça gitmesiyle ilgili bilgi verdi. Ancak, Isparta 32 Kulübü’nden gelen bir açıklama, durumu farklı bir yöne çekti.

Yapılan açıklamada, “Isparta İl Spor Güvenlik Kurulu’nun 29.02.2024 tarihli 2024/03 karar numarasıyla alınan karar doğrultusunda, 06.03.2024 Çarşamba günü saat 14:00’te Isparta Atatürk Stadyumu’nda oynanacak 2. Lig Kırmızı Grup müsabakası olan Isparta 32 Spor – Amed Sportif Faaliyetler maçına, Amed Sportif Faaliyetler takımının önceki müsabakalardaki performansı göz önüne alınarak yapılan değerlendirme sonucunda, Amed Sportif Faaliyetler takım taraftarlarının Isparta Atatürk Stadyumu’na alınmamasına ve ayrıca Diyarbakır’dan ve çevre illerden ilimize gelecek taraftarların giriş noktalarında ilimize girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.