Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emeklilere Bayram İkramiyesi Öncesi Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, bayram ikramiyesinin bayram öncesinde emeklilerin hesaplarına yatırılacağını duyurdu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Kabine Toplantısı’nın ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Işıkhan, bayram ikramiyesinin 3 bin lira olarak belirlendiğini ve Meclis’ten geçtiğini belirtirken, ödeme planlarını bayram öncesine odaklandıklarını ifade etti. “Her zaman en iyi rakamları verme arzumuz var, ancak şu anki koşullara göre hareket ediyoruz. İnşallah daha iyi hizmetler sunacağız” diyerek açıklamalarına devam etti.

Bağ-Kur’luların sigorta prim gün sayısının SSK’lılarınkine eşitlenmesi konusunun orta vadeli planları arasında olduğunu belirten Işıkhan, bu düzenlemeyi içereceklerini vurguladı.

Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu yıl ilan ettiği “Emekliler Yılı” çerçevesinde emeklilere yönelik desteklerin devam ettiğini ve çalışmaların sürdüğünü kaydeden Işıkhan, gelecekte daha fazla iyileştirmenin beklentisi içinde olduklarını ifade etti.