Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Parkalara mevsime uygun ağaçlar dikiliyor

Diyarbakır Ergani Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğü tarafından ilçeye kazandırılan ve mevcut yeni parklara ağaç dikimi  yapılacak. Farklı konseptlerdeki ağaç türlerini barındıran parklarda kuruyan ve boş olan alanlara mevsime uygun ağaçlar dikiliyor.

Diyarbakır Ergani Belediyesi Park

Daha yeşil bir Ergani  için ilçe genelinde yeni park alanları oluşturmaya devam eden Ergani Belediyesi, yeni parklara ekimi yapılacak farklı konseptlerdeki ağaç türlerinin bakım ve gelişimini de yapıyor.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Ergani Kaymakmı ve Belediye Başkan vekili Ahmet Karaaslan daha yeşil bir Ergani için çalıştıklarını söyledi.

Kaymakam Karaaslan ” Göreve gelmeden önce en büyük hayalim yemyeşil bir Ergani’ydi. Bu doğrultuda çalışmalarımızı yaptık. 6 yeni parkımızın açılışını yapıp, ilçemize kazandırdık. Birçok parkın yapım çalışmaları da devam ediyor. Ayrıca Büyükşehir Belediyesinin desteği ile  Millet Bahçesi ile mesire alanlarıyla ve parklarıyla ilçemize hizmetten geri kalmadık.. Bunları yaparken de sıradan parklardan ziyade temalı ve modern parkların yapımını gerçekleştirdik. Mevsim şartları elverdiği sürece İnşallah daha yeşil bir Ergani için de durmadan çalışacağız” dedi.