Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır Valisi Su’dan “Polis Haftası” mesajı

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su’nun 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın 179. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Diyarbakır Valisi Ali İhsan

Ülkemizde barış, refah ve huzurun güvencesi Türk Polis Teşkilatımızın 179. kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutlarım.

Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden fedakârca çalışan polislerimiz, gurur duyduğumuz başarılarla dolu bir geçmişe sahiptir. Her zaman teknolojik gelişmelere uyum sağlayarak kendini yenileyen ve hizmet kalitesini sürekli olarak yükselten Türk Polis Teşkilatı, büyük bir özveriyle çalışmanın örneğini sergilemektedir. Türk Polis Teşkilatının bundan sonra da halkımızın güven ve sevgisinden güç alarak, yüksek vazife şuuruyla çalışmalarını sürdüreceğine yürekten inanıyorum.

Bu özel günde, Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, Ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamak için Vatan ve Millet aşkıyla görevlerini ifa ederken şehadet mertebesine erişen aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle yad ediyorum.

Başta ilimizde görev yapmakta olan polislerimiz olmak üzere ülkemiz genelinde görevlerini büyük bir özveriyle yerine getiren polislerimizin, 10 Nisan Polis Gününü içtenlikle kutluyor, kendilerine sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.