Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dünya Alimler Birliğinden “Kardeşlerinizi katillere bırakmayın” çağrısı

Dünya Alimler Birliği Genel Sekreteri Ali Karadaği, İslam ülkelerinin idarecilerine, “Aksa Tufanı” operasyonunda, Filistin halkını yalnız bırakmama çağrısında bulundu.

Dünya Alimler Birliği Genel

İzzeddin el-Kassam Tugayları’nın 7 Ekim’de başlattığı geniş kapsamlı Aksa Tufanı operasyonu devam ediyor.

Operasyonun ardından işgal rejimi havadan ve denizden Gazze’deki sivilleri bombalamaya devam ediyor. Batının gücünüm arkasına alan işgal rejimi, katliamlarına devam ediyor.

İşgal edilen Filistin topraklarının dışında yaşayan Yahudilerin, savaş için Filistin’e geldiklerine dikkat çeken Karadaği, Müslüman yöneticilere çağrıda bulundu.

Çağrısında Karadaği, “Siyonist varlığa karşı beraber tutum alabilecek ortak bir güç birlikteliği bulunmazken, buna karşılık onlara destek veren bir birliktelik ile karşı karşıyayız. Nitekim işgalciler, siyonistlerin ve dünyanın dört bir yanından gönüllülerinin Gazze’ye karşı savaşa katılmaları için bir çağrıda bulunmuştur. Şu an siyonistler havaalanında işgal ordusuna katılmak için dünyanın çeşitli yerlerinden gelen savaşçıları karşılamaktadırlar.” dedi.

“İslam ve Arap alemindeki bu zillete karşın, ortada bir zorbalık ve seferberlik söz konusu.” diyen Karadaği, “Buna rağmen, Allah’a yemin olsun ki, bugünkü yöneticiler arasında Selahaddin Eyyubi bulunsaydı, denklem tersine dönerdi. Ey yöneticiler! Bugün sizin gününüz. Adınızı tarihin onur sayfasına kaydedin ve kardeşlerinizi katillere bırakmayın. Allah’ım, onların planlarını, yıkımlarına vesile kıl ve tuzaklarını boğazlarına çevir.  Allah’ım, bize tuzak kuranlara sen de tuzak kur. Allah’ım, bize yardımını gönder, Allah’ım bize yardımını gönder, Allah’ım bize yardımını gönder.” duasında bulundu. (İLKHA)