Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da bir ilk, Kadın muhtar adayının azaları da kadınlardan oluşuyor

Fatima Kantar 31 Mart seçimlerinde muhtar adaylığını açıkladı. Diyarbakır’ın Yenişehir İlçesi Kooperatifler (Ofis) Mahallesi Muhtar adayı Fatima Kantar’ın muhtar aza heyeti de kadınlardan oluşuyor.

Fatima Kantar 31 Mart

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi Kooperatifler (Ofis) Mahallesi’nde ikamet eden Muhtar Adayı Fatima Kantar, 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için muhtarlık adaylığını açıklayarak çalışmalarına başladı.

Oluşturduğu kadın azalar ile birlikte çalışma yapan Fatima Kantar, mahallede çalmadık kapı bırakmıyor.

Mahalle sakinlerinden Nedret Ay, “Kadın elinin değdiği yer güzelleşir. Onun için kadın adayını destekliyorum.

20 yıldır kooperatifler mahallesinde oturduğunu ve mahalleyi iyi bildiğini belirten Kooperatifler (Ofis) Mahallesi Muhtar Adayı Fatima Kantar, yaptığı açıklamada, “ Dürüst çalışkan ve vizyon sahibi olduğuma inanıyorum. Muhtar adayı olmadan önce Kadın elinin değdiği her yer güzelleşiyor. Ben de projelerim ile mahallemizi daha da güzel yapmak için mücadele edeceğim” şeklinde ifadeler kullandı.

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi kadın muhtar adayı Fatima Kantar, oluşturduğu kadın azalar ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

“ÖZVERİLİ İLE SORUNLARI ÇÖZEVEĞİZ”

Mahallenin sorunlarını yakından takip eden biri olduğunu bu yüzden seçmenlerin desteği ile çözüm odaklı bir muhtarlık anlayışını geliştirmeyi amaçladığını vurgulayan Kantar, mahallenin sorunlarına hakim bir birey olarak, aynı zamanda bilgi birikimiyle de mahallesine katkı sağlamayı hedefliyor.

“KADIN GÜZELLEŞTİRİR”

Kooperatifler (Ofis) mahallesinin geleceğini şekillendirecek adımları birlikte atabilmek adına mahalle sakinleriyle el birliği içinde çalışmayı arzuladığını vurgulayan Muhtar Adayı Kantar, şunları söyledi;

“Özverili, uyumlu ve çözüm odaklı bir yaklaşımla mahallemize hizmete talibim. Yerel ihtiyaçları anlamak, toplumun dinamiklerine uyum sağlamak ve sorunlara etkili çözümler üretmek için Kooperatifler (Ofis) Mahallesi’ne Muhtar Adayı olmaya karar verdim.

Özellikle kadınların karar alma süreçlerinde daha fazla yer alması gerektiğine inanarak azaları da kadınlardan oluşturduk. Bu nedenle, hep birlikte elele vererek daha iyi yaşanılabilir Kooperatifler (Ofis) Mahallesi hedefliyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz. Unutmayın, kadınların elinin değdiği her şey güzeldir.”

FATİMA KANTAR KİMDİR?

1984 doğumlu, lise mezunu olan Fatima Kantar, 20 yıldır yaşadığı Yenişehir ilçesi Kooperatifler (Ofis) Mahallesi’nde ikamet etmektedir.

(DİLARA ÖLMEZ / ÖZEL)