Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DEM Parti kayyımların Diyarbakır’a zararlarını tartıştı

DEM Parti, Diyarbakır’da iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelerek kayyımların kente verdiği zararları nasıl telafi edeceklerini tartıştı.

DEM Parti, Diyarbakır'da iş

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), Amed’de “Yerel Yönetimlerde Katılımcılık ve Ekonomik Kalkınma İçin İş Dünyası ve Eşbaşkan Adayları Buluşması” düzenledi. Plaza Otel’de gerçekleştirilen etkinliğe DEM Parti Eş Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Rüştü Tiryaki, DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, Amed Büyükşehir Belediye Eşbaşkan adayları Serra Bucak ve Doğan Hatun ile birlikte kentte faaliyet gösteren iş insanları ve çok sayıda kişi katıldı.

 

DEM Parti Eş Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Rüştü Tiryaki, seçimlerin ardından atanan kayyımlara dikkat çekerek, halkın iradesine saygı gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

 

Birlikte hareket ederek kentin sorunlarını çözebileceklerini belirten Tiryaki, yerel yönetimlerde uygulayacakları ekonomik ve politikalar hakkında bilgi verdi.

Büyükşehir Belediye Eşbaşkan adayı Ayşe Serra Bucak Küçük, STK’lara ve iş dünyasına, kayyım sürecinde şehrin dokusunu korumaya çalışan yapıya dikkat çekti. Bucak, kentin ekonomik ve sosyal sorunlarının çözümü için işbirliği yapılmasının önemini vurguladı.

DEM Parti Diyarbakır Beyekşehir Belediye Eşbaşkanı Doğan Hatun, kayyımların kente verdiği zararlara dikkat çekerek, bu zararların telafi edilmesi gerektiğinin altını çizdi. Kentin bütün sorunlarını bildiklerini ve çözüm için kararlı olduklarını ifade eden Hatun, gelecekteki projeleri ve hedefleri hakkında bilgi verdi.

(ŞEHMUS SELÇUK)