Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KAYMAKAM TOKİ KONUTLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

ÖZEL HABER – ÜNAL AKIN Hani Kaymakamı Abdullah Yüksel, Diyarbakır İl Afet ve Acil Durum Müdürü, (AFAD) depremden etkilenen mahalleleri ziyaret ettiler

ÖZEL HABER - ÜNAL

Hani ilçe Kaymakamı Abdullah Yüksel beraberinde Diyarbakır İl Afet ve Acil Durum Müdürü ( AFAD) İlami Çakmak ile birlikte 6-7 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizde meydana gelen ve asrın felaketi olarak bilinen 7.6 büyüklüğündeki depremden etkilenen ilçeye bağlı Kaledibi Mahallesi Güzelce Mezrası, Topçular Mahallesi Uysal ve Damlatepe Mezralarını ziyaret ederek incelemelerde bulundular.
Gittikleri mezralarda, yaşanan depremde evleri yıkılan ve hasar gören aileleri geçici çadır ve konteynırlarda ziyaret eden Hani İlçe Kaymakamı Abdullah Yüksel ve Diyarbakır İl Afet Acil Durum Müdürü (AFAD) yaşadıkları depremden dolayı tekrar geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
Kaymakam Yüksel, “Depremin ilk gününden bu yana özveriyle çalıştık”
Depremde hasar gören evlerin tespiti için uzman ekiplerin her mahallede çalıştığını belirten Kaymakam Yüksel, şunları kaydetti:
“Depremin ilk gününden bu yana özveriyle çalıştık. Devletin tüm imkanlarını seferber ederek, vatandaşın mağdur olmaması adına gece gündüz gayret sarfettik. Hani Kaymakamlığı ve belediye ekiplerimiz 24 saat çalıştı. Yıkımın olduğu mahallelere yardıma koşan ve sağduyulu davranan vatandaşlara da teşekkür ederim.”
Kaymakam Yüksel, daha sonra mezrada yaşayan vatandaşlarla da bir araya gelerek vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi. Kaymakam Yüksel, İmkanlar dahilinde ne yapılması gerekiyorsa o yapılacak dedi.
Hani ilçe Kaymakamı Abdullah Yüksel ve beraberindekiler mezralarda depremzedelere yönelik yapılan ve çalışmaları hızla devam eden konutlarda da bir dizi incelemelerde bulunarak yapılan çalışmaların ne aşamada olduğu ile ilgili firma yetkililerinden bilgi aldı. Kaymakam Yüksel ve beraberindekiler yapım aşamasında olan konutları gezerek konutların kış gelmeden tamamlanmasının planlandığını ve depremzedelere dağıtılacağının müjdesini verdi