Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATINDA İNCELEME

ÖZEL HABER ÜNAL AKIN – KAYMAKAM YÜKSEL,YENİ HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU.

ÖZEL HABER ÜNAL AKIN

Hani ilçe Kaymakamı Abdullah Yüksel, beraberinde Belediye Başkanı İbrahim Lale ile birlikte yapımı devam eden ve tamamlanma aşamasında olan Yeni Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulundu.

İncelemeleri sırasında yetkili personellerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Kaymakam Yüksel, ilçemize kazandırılacak olan yeni hükümet konağının yapımında herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirerek özenle çalışılması gerektiğini belirtti.

 

Hükümet Konağı inşaatı ile yakından ilgilenen Kaymakam Yüksel, çalışmalar hakkında yetkili firma yetkililerinden bilgiler aldı.

Yeni Hükümet Konağı’nın Hani ilçesinin çehresini değiştireceğini kaydeden Başkan Lale ise, “Hani ilçesine kazandırılan en önemli projelerden birisinin inşaatı tamamlanma aşamasında. Vatandaşlarımız hükümet konağı hizmet vermeye başladığında kamudaki işlerini halledebilmek için farklı yerlere gitme zahmetinden kurtulmuş olacak. Tüm kamu kurumları tek çatı altında toplanacak. Hani’de yeni ve modern bir hükümet konağının olmaması ilçenin kanayan yaralarından birisiydi.” dedi.