Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da Dünya Kız Çocukları Günü kutlandı

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenledi.

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Kadın

Yenişehir Belediyesi’ne bağlı Aziziye Mahallesi’nde bulunan Ahi Evran Hanım Evi Millet Kıraathanesi’nde düzenlenen Dünya Kız Çocukları Günü etkinliğine Yenişehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdür Vekili Yasemin Ensari, kreşte eğitim gören kız çocukları ve aileleri katıldı.

“OKUYAN, SEVGİ VE SAYGIYLA BÜYÜYEN KIZ ÇOCUĞU YARINLAR İÇİN UMUTTUR”

Düzenlenen etkinlikle ilgili konuşan Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci, Kız çocuklarının ülkenin gelişmişlik düzeyinin garantisi olduğunu belirterek “Dünya genelinde kutlanan bu önemli günde bizler de kız çocuklarımızı unutmadık. Okuyan, sevgi ve saygıyla büyüyen, Cumhuriyetimizin ve kültürümüzün değerlerini bilerek büyüyen kız çocuklarımız yarınlarımız için umuttur ve ülkemizin gelişmişlik düzeyinin garatisidirler.” ifadelerinde bulundu.

Başkan Beşikci, “Tüm çocuklarımız bizler için önemlidir fakat kız çocuklarımız evlerimizin bereketidir. Geleceğimizi emanet ettiğimiz kız çocuklarımızın 11 Ekim Dünya Kız Çocukları gününü kutlarım. Belediye olarak onlara ve ilçemize yapmış olduğumuz hizmetlerimizle eşit şartlar sağlamaya, eğitimde ve sosyal hayatta desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

Hanım Evi Millet Kıraathanesi’nde düzenlenen etkinliğin ardından etkinliğe katılan kız çocuklarına çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: Yenişehir Belediyesi Basın Bürosu