Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bozkurt: “Rakipler bizim maçlara başka bir enerjiyle çıkıyor”

Amedspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, Karaman FK maçını yorumladı. Bozkurt, “Bütün rakiplerin maçlarını izleyip analizini yapıyoruz. Ama rakipler bizim maçlara başka bir enerji ve motivasyonla çıkıyorlar” dedi.

Amedspor Teknik Direktörü Serdar

TFF 2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluk hesapları yapan Amedspor önceki gün deplasmanda karşılaştığı Karaman FK’yi 2-1 yenerek liderliğini sürdürdü. Zorlu karşılaşmanın ardından teknik direktör Serdar Bozkurt maçla ilgili değerlendirmede bulundu.

‘FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİK’

Kulübün sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Bozkurt, “Karaman maçının çok zor geçeceğini biliyorduk. Bunun farkındaydık. Çok dirençli bir takıma karşı oynadık. Rakiplerle maç yaparken öncesinde en az 3-4 maçlarını izliyoruz ve ona göre hazırlığımızı yapıyoruz. Bu takım bir galibiyet aldı ama bir galibiyeti alacak oyunu oynamıyordu. Enerjisi çok yüksek bir takım vardı karşımızda. Golü erken bulduk, bizim için iyiydi ama tek hatamız ilk yarı daha da farkı açabilirdik. İlk yarı 4-5 olabilirdi. Ama biz savunma anlamında dirençli oynadık. Bulduğumuz fırsatları bulamayınca ikinci yarı maç çok gelip gitti. Final paslarında biraz sorun yaşadık. Maçın son 5 dakikası zorlandık. Maçlar kolay kazanılmıyor” dedi.

AMEDSPOR OLUNCA BAŞKA OYNUYORLAR

Rakiplerin Amedspor karşısında başka bir enerji ile sahaya çıktığını dile getiren Bozkurt, “Her maç öncesi rakiplerimizin maçlarını izliyoruz ve analizini yapıyoruz. Ama bizim maçlara çok başka çıkıyorlar, artı motivasyonla çıkıyorlar. Rakip takımlar primleri açıklıyor buna rağmen oyuncularımız baş ediyor, oyuncularımı kutluyorum. Bundan sonraki maçlarda çok kolay maçlar olmayacak” ifadelerini kullandı.