Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bölge iş insanlarından Amedspor’a destek sürüyor

Son yılların en başarılı sezonunu geçiren Diyarbakır temsilcisi Amedspor’a bölge iş insanları destek oluyor. Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, Türkiye’nin birçok yerinde takıma sahip çıkan iş insanlarına teşekkür etti.

Son yılların en başarılı

TFF 2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluk hesapları yapan Amedspor namağlup yoluna devam ediyor. En başarılı sezonunu geçiren Kulübe başta Diyarbakır ve bölge iş insanlarının desteği de artıyor. Özellikle deplasmanlarda devreye giren bölge iş insanları, kulübün tüm giderlerini karşılayarak önemli destekte bulunuyor. Son olarak Amedspor’un Karaman deplasman giderlerini Gaziantepli iki iş insanları Sedat Çelik ve Harun Kılıçkarşıladı. İş insanlarından gelen destek kulüp yönetimini sevindirdi.

Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, iş insanlarının örnek davranışlarından dolayı teşekkür etti.

‘HEDEFE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ’

Takımda morallerin yerinde olduğunu belirten Elaldı şunları söyledi, “Bizler bu yola çıkmadan önümüze bir hedef koymuştuk. Bu hedefe emin adımlarla ilerliyoruz. Teknik kadro ve oyuncularımız ister içerde ister deplasmanda olsun Amedspor ruhuna yakışır oyun sergiliyorlar. Buda bizi mutlu ediyor. Karaman galibiyetinden dolayı oyuncularımızı kutluyoruz” dedi.

‘BÖLGE İŞ İNSANLARIMIZIN DESTEĞİ ÖNEMLİ’

Takıma sahip çıkan iş insanlarına teşekkür eden Elaldı, “Birçok duyarlı iş insanlarımız takımımız nereye giderse gitsin sahip çıkıyor. Bu çok kıymetli bir davranış. Amedspor sadece Diyarbakır’ın değil aynı zamanda bölgenin de takımı. 3 büyük kulüpten sonra Türkiye’nin birçok ilinde taraftarı olan bir takım. Bu nedenle bölge iş insanlarımızın kulübe sağladığı destek bizim için önemlidir” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Amida Haber