Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Elaldı’dan kritik çağrı

Diyarbakır temsilcisi Amedspor Pazar günü en kritik maçlarından birine çıkıyor. Ligde iddialı olan Isparta 32 sporu konuk edecek olan Amedspor’da hedef 3 puan. Kritik maç öncesi Kulüp Başkanı Aziz Elaldı taraftara çağrıda bulundu.

Diyarbakır temsilcisi Amedspor Pazar

TFF 2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluk hesapları yapan Amedspor Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde ligin iddialı takımlarından Isparta 32 spor’u konuk edecek. Yeşil kırmızılı ekipte hazırlıklar sürüyor. Takımda tek hedef sahadan 3 puanla ayrılmak.

Kritik maç öncesi Amida Haber’e konuşan Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı önemli mesajlar verdi. Lige çok iyi hazırlandıklarını dile getiren Elaldı takımın Pazar önemli bir maça çıkacağını söyledi.

‘TARAFTAR TAKIMINA SAHİP ÇIKMALI. BU YOLUN SONU AYDINLIK’

Her maça 3 puan için çıktıklarını kaydeden Elaldı, “Takımımız her geçen gün üstüne bir şeyler koyarak yoluna devam ediyor. Bu zorlu yolda yönetim ve teknik heyet olarak takımımızın her daim yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Bu şehrin yıllardır özlemini duyduğu şampiyonluğun yakalanması için herkes elinden geleni yapıyor. Taraftarımız, başarılı bir sezon geçiren takımının yanında olursak bu yolun sonu daha da kısa olur. Tek isteğimiz taraftarımızın takımına eskisi gibi sahip çıkmasıdır. Bu stadyumun artık dolması lazım. Yönetim ve takım olarak tek eksik taraftarımız. Her maç on binlerce taraftar takımına sahip çıkıyor. Ancak bazı bölümlerin boş olduğunu görmek bizleri üzüyor. Taraftarımızdan tek ricamız bize ve takımlarına inansınlar. Taraftarımızı her maçta yanımızda görmek istiyoruz. Onlar olunca iş daha da kolay oluyor” dedi.