Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti, Bölgede yerel seçimlerin startını verdi…

İyi Parti, yerel seçime giden süreçte saha çalışmalarına ağırlık veriyor. İYİ Parti 8. Bölge Koordinatörü ve Diyarbakır İl Başkanı Vejdin Ensarioğlu, bu kapsamda Bölge teşkilat ziyaretlerini büyük bir hızla sürdürüyor. Ziyaretlerde hem teşkilatların hem de taban seçmenin istekleri ve tavsiyeleri raporlanıyor.

İyi Parti, yerel seçime

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in talimatıyla 8. Bölge Koordinatörlüğüne atanan İYİ Parti Diyarbakır İl Başkanı Vejdin Ensarioğlu, aday tespit çalışmaları kapsamında Batman’dan sonra bugün de Siirt’i ziyaret etti.

Ziyaretine Siirt İl Teşkilatıyla başlayan Koordinatör Ensarioğlu, İl Başkanı ve partililerle bir toplantı düzenlendi. Partililerin sorun ve taleplerini dinleyen Ensarioğlu, ardından Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, Esnaf ve Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Nihat Tav’ı ziyaret etti.

Başkan Kuzu ve Başkan Tav ile olumlu ve verimli görüşmelerde bulunan İYİ Parti Koordinatörü Vejdin Ensarioğlu, İYİ Parti Pervari İlçe Başkanının babası ve aynı zamanda Siirt’in kanaat önderi Durmaz Bilen’i hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Oldukça verimli tamamlanan ziyaretler sonrası açıklama yapan İYİ Parti Diyarbakır İl Başkanı ve 8. Bölge Koordinatörü Vejdin Ensarioğlu, İllere en uygun adayları tespit etmek amacıyla ziyaretlerine başladıklarının altını çizerek, “Ziyaretlerimizde hem teşkilatlarımızın hem de taban seçmenlerimizin istekleri ve tavsiyelerini raporlayarak, Genel Merkezimize iletiyoruz” dedi.  (Haber Merkezi)