Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇİÇEK DE ADAY ADAYI OLDU

Yerel seçimlere 4 ay gibi bir zaman kala aday adayları da bir bir müracat etmeye başladı. Ahmet ÇİÇEK’te Ergani Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvurusunu gerçekleştirdi.

Yerel seçimlere 4 ay

Ergani’nin tanınmış ailelerinden, yıllarca AK Parti’nin çeşitli kademelerinde görev almış AK Parti’nin emektar siyasetçisi Ergani’nin sevilen siması Ahmet ÇİÇEK Ergani Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

“Halka hizmet hakka hizmettir“ diyen ve Neredeyse siyasetin her kademesinde görev almış ve görevlerini layıkıyla yerine getiren tecrübeli siyasetçi, tam bir dava adamı ve adanmışlıkla dolu yılların getirisiyle aday adaylığını açıkladı.

ÇİÇEK “Ergani ’nin bütün caddelerini, yollarını, sokaklarını ve köylerini çok iyi bilirim”.

Devamında ise “Güler yüzlü, ulaşılabilir, şeffaf, hesap verebilir ve hizmet odaklı olacağız. Ergani’yi Diyarbakır’ın örnek ilçesi yapacağız.

Ergani ’nin hak ettiği yere ulaştırmak için geliyoruz. Ergani en iyisini hak ediyor”diyor.

Ahmet ÇİÇEK Kimdir?

1974 Diyarbakır Ergani doğumlu olan Ahmet ÇİÇEK ilk ve ortaöğrenimini Erganide, yüksek öğrenimini ise Harran Üniversitesi Elektrik ve Anadolu Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi iktisat bölümleri mezunudur. ÇİÇEK evli ve bir çocuk babasıdır. Çeşitli kamu ve özel sektörde kendi işletmesinde ticari faalietlerde bulunmuş ve şuanda emeklidir.

Siyasi hayatına 1994 Refah Partisi Ergani teşkilatlarında başlayan ÇİÇEK Refah Partisinde, Fazilet Partisinde hem de Saadet Partisinde 1999 yılında belediye başkan aday adayı olup birçok görevi başarıyla tamamlamıştır.

AK Parti’nin kuruluşundan itibaren teşkilatlarda çeşitli kademelerde görev alan ÇİÇEK 2014 seçimlerinde SKM Başkanlığı, 2009 ile 2014 döneminde Ergani Belediye Meclis Üyeliği görevlerini ifa etti. 2018 27. Dönem Diyarbakır milletvekili aday adayı ÇİÇEK hem parti içinde hem de Ergani halkı nazarında sevilen bir siyasetçi olarak siyasi hayatına devam etmektedir.

Ahmet ÇİÇEK aynı zamanda İlçe başkan yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.

 

DİYARBAKIR GENELİNDE 80 KİŞİ BAŞVURUDA BULUNDU

AK Parti’de 9 Kasım’da başlayan belediye başkan aday adaylığı başvuru süreci sona erdi. Sisteme giren başvuru sayısı 81 oldu. En fazla başvuru 13 aday adayı ile Çınar, 12 başvuru Ergani, 11 aday ile Eğil oldu. Kocaköy, Dicle ve Lice’ye birer başvuru yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi’ne bir kişi başvururken, Aday adaylığı başvurusu tamamlanan AK Parti’de 26 Kasım Pazar günü 17 ilçe ve büyükşehir için temayül yoklaması yapılacak.