Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KAYMAKAM KARASLAN’DAN KIZILAY ‘A ZİYARET

Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ahmet Karaaslan  Türkiye Kızılay Derneği Ergani Şube Başkanlığı hizmet binasını  ziyaret etti.

Ergani Kaymakamı ve Belediye

Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ahmet Karaaslan  Türkiye Kızılay Derneği Ergani Şube Başkanlığı hizmet binasını  ziyaret etti.

Kaymakam Karaaslan’a vermiş oldukları destekten dolayı plaket verildi.

 

Kaymakam Karaaslan’ı Kızılıay Şube Başkanı Şaban Moğul ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.Kızılay şubesinin yapmış olduğu hizmet ve çalışmaları inceleyen ,yerinde gören Kaymakam Karaaslan”155 yıldır  gönüllü olarak çalışmalar yürüten Türk Kızılay’ı, günümüze kadar dünya ülkelerinde milyonlarca insanımıza yardım elini uzatmıştır. Kızılay savaşta ve barışta halkın kara gün dostudur, hizmet ederken yurt içi yurt dışı gözetmeksizin faaliyetlerini yürütür böylesine önemli bir faaliyeti icra eden Türk Kızılay’ının yönetimini ve gönüllülerini canı gönülden kutluyorum” dedi.

Türkiye Kızılay Derneği Ergani Şube Başkanı Şaban Moğul’da  Türk kızılayı’nın yardımlarla ayakta kalan bur kurum olduğunu ,yapılan yardımların felakete uğrayan veya yardıma ihtiyacı olan kişilere zaman kaybetmeden ulaştırıldığını belirterek  bu çalışmalarımız da bizleri yalnız bırakmayarak ziyaret nezaketinde bulunan  Kaymakamız Ahmet Karaaslan başta olmak üzere tüm yardımsever vatandaşlarımıza buradan çok teşekkür ederim ” dedi”