Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DONDURUCU KARA KIŞ GELİYOR..

Kavurucu sıcakların ardından Kara kış kapımızda! Uzmanlar, O tarihte Türkiye bembeyaz olacak.

Kavurucu sıcakların ardından Kara

Yaz bitmeden kış erken bastıracak

Kavurucu yaz mevsiminin bitmesine sayılı günler kala uzmanlar, Ekim ayının son haftası itibari ile kış mevsiminin çok erken başlayacağını, önümüzdeki 2023-2024 kış aylarının çok soğuk ve yurdun bir çok bölümünde yer yer şiddetli kar yağışlarının olacağını belirtiyorlar.
Diyarbakır Valiliği tarafından Kaymakamlıklara gönderilen Hava tahmin raporu Hani Kaymakamlığının Resmi web sitesi adresinden halka yapılan duyuruda bölgenin yağmurlu ve soğuk hava dalgasının etkisine girdiğini bölgemizde sağnak yağışların olabileceğinin bilgisi paylaşıldı.
Soğuk Hava Dalgası Geliyor
Kış mevsiminin daha erken başlamasına ilişkin meteoroloji uzmanlarından ise peş peşe uyarıcı açıklamalar geliyor. Sosyal Medyadan yapılan açıklamalara göre Kar yağışının ülkemize ve tüm bölgelere daha erken geleceği bekleniyor.
İşte ayrıntılar…
2023 yılı itibariyle Türkiye yaz aylarında ciddi bir sıcak dalgası yaşadı. Vatandaşlar aşırı sıcaklardan oldukça bunaldı. Bu mevsimsel olayın ardından uzmanlar, kış ayının erken geleceğini söylüyor. Diğer yandan bilim insanları, kış için de korkutan bir veriyi paylaştı: Buzul etkisiyle, erken gelecek olan kar yağışı ve dondurucu soğukların etkili olması!

KIŞ MEVSİMİ ERKEN GELECEK
Bilim ve Meteoroloji uzmanları, önümüzdeki Kasım ayından itibaren kar yağışlarının ülkemizi etkileyeceği konusunda ortak bir görüş bildirdi. Yine uzmanlara göre kış mevsimi de oldukça sert geçecek.