Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BİR KAZA HABERİDE DİYARBAKIR’DAN GELDİ

ÖZEL HABER DİLARA ÖLMEZ -Diyarbakır’da Trafik Kazası : Hafif Ticari Araç ile Otomobil Çarpıştı: kazada 2’si Ağır 6 Kişi Yaralandı.

ÖZEL HABER DİLARA ÖLMEZ


Diyarbakır’ın Eğil ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı.

Yaşanan kazada 2’si ağır olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı. Yaralılar, Yoldan geçen araç sahipleri ve vatandaşlarında yardımlarıyla hurdaya dönen araçlardan çıkartılan yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada 2’si ağır 6 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Diyarbakır- Eğil karayolu Kalkan Mahallesi mevkinde meydana geldi. Erkan K. idaresindeki 21 KE 910 plakalı hafif ticari araç, kavşaktan ana yola çıkarken, İbrahim Y. Yönetimindeki 34 HKR 822 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada hafif ticari araçta bulunan Erkan K. ile kardeşi Mehmet K, otomobildeki İbrahim Y., Aydın Y. ile ismi öğrenilemeyen 2 kadın yaralandı. Kaza anında yoldan geçen araç sahipleri ve vatandaşların ihbarları üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından olay yerinde hazır bulunan Ambulanslarla Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yaşanan kazada ağır yaralanan Yaralılardan Kadri K. ile ismi öğrenilemeyen kadınlardan birinin durumlarının ağır olduğu bildirildi.


Diyarbakır Eğil karayolunda meydana gelen Trafik Kazasıyla ilgili inceleme başlatıldı.