Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstikrarın adı Bağlar Belediyespor

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde mücadele eden birçok takım çeşitli nedenlerle ya ligden çekildi, ya da küme düştü ve kapandı. Uzun yıllardır Diyarbakır’ı bu ligde başarıyla temsil eden Bağlar Belediyespor ise istikrarlı görüntüsüyle dikkat çekiyor.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde

Kulüp Başkanı Hüseyin Demir’e göre kalıcı hale gelen bu başarılı grafiğin en büyük nedeni büyük paralar harcayıp kulübü borçlandırmak yerine bölgenin yetenekli gençlerini takıma kazandırmaları. Demir,”Ne yaptığını bilen bir kulübüz. İstikrarlı hale gelmemizin mimarı da Belediye Başkanımız Hüseyin Beyoğlu’dur. Küçük paralarla büyük işler başarıyoruz” dedi.

BÜYÜK RAKAMLAR HARCANIYOR

BAL Ligi’nin maliyetinin yıllar geçtikçe arttığını belirten Başkan Demir, “Akıllara durgunluk veren rakamlar veriliyor. Bu şekilde kulüplerin yaşaması imkânsız. Zaten bu kadar para harcayıp başarılı olamayanlar çöküş yaşıyor. Biz onların bir futbolcuya verdiği para ile tüm takımı kuruyoruz. Sonuç olarak sahada başarılı oluyoruz. Gençlerimize şans ve imkân tanımış oluyoruz. Birçok oyuncumuz üst liglere gitti. Bu sezon da öyle bir takım kurduk. Hocalarımız büyük emek veriyor. Bağlar Belediyespor’u istikrar abidesi bir kulüp haline getirdiğimiz için mutluyuz” dedi.