Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da düzenlenen ödüllü ayak tenisi turnuvası sona erdi

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Forum AVM’nin katkılarıyla Diyarbakır Ayak Tenisi İl Temsilciliği tarafından düzenlenen ödüllü ayak tenisi turnuvası tamamlandı.

Diyarbakır Gençlik ve Spor

 Forum AVM mağazası etkinlik alanında gerçekleşen turnuvada 38 takım mücadele etti. Tüm gün süren turnuva 2008-2009 doğumlu, 2010-2011 doğumlu ve 2012-2013-2014 doğumlular olmak üzere üç kategoride gerçekleşti. Rakipleriyle kıyasıya mücadele eden genç sporcular birbirinden heyecanlı karşılaşmalar çıkardı.

Yarışmalarda dereceye giren sporculara madalyanın yanı sıra Forum AVM’de bulunan Decatlon mağazasında kullanılmak üzere hediye çekleri verildi.

Turnuvalarının devam edeceğini, Ayak Tenisi sporunu Diyarbakır’da yaygınlaştırmak adına bir çok proje gerçekleştireceklerini belirten Ayak Tenisi Diyarbakır İl Temsilcisi Muhittin Başak, “Avrupa Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz ile Forum AVM’nin katkılarıyla böyle bir turnuva düzenledi. Bunu Ayak Tenisi İl Temsilciliği olarak en güzel şekilde üstlendik. Turnuvamızda bir gün grup maçlarımız oldu. 3 gruba ayırdık takımlarımızı. 38 takımımız vardı. Kıyasıya geçen mücadeleler sonrası çeyrek final, yarı final ve final düzenledik. Turnuvamızdaki birçok takımımız güzel bir performans sergiledi. Ayak Tenisini Diyarbakır adına güzel bir şekilde temsil etmek istiyoruz. Turnuvaya katılan bütün takımlarımıza teşekkür ediyorum. Ayak Tenisini Diyarbakır’da yaygınlaştıracağız” diye konuştu.