Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor evinde liderliğini sürdürdü: 2-1

TFF 2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluk hesapları yapan Amedspor güçlü rakibi Isparta 32 Spor’u konuk etti. Maça etkili başlayan ev sahibi takım 28. ve 82. Dakikada Gökhan Aslan’ın golleriyle Isparta 32 Spor’u 2-1 yenerek, liderliğini sürdürdü.

TFF 2. Lig Kırmızı

TFF 2. Ligi Kırmızı Grupta şampiyonluk hesapları yapan Amed Sportif Faaliyetleri Kulübü, bugün kendi evinde ve seyircisi önünde Ligin ikinci sırasındaki Isparta 32 Spor’u ağırladı.

Karşılaşma öncesi Amedspor ile Isparta 32 Sporlu oyuncular, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etmek için dayanışma pankartıyla sahaya çıktılar.

FİLİSTİN İÇİN SAYGI DURUŞU

Amedspor ile Isparta 32 Sporlu oyuncular sahaya Gazze’de yapılan zulmü kınıyoruz’ pankartı ile çıktı. Maç öncesinde Filistin’de hayatını kaybeden binlerce masum insan için saygı duruşunda bulunuldu.

Maça etkili başlayan ev sahibi takım 28. Dakikada Gökhan Aslan’ın golüyle öne geçti. Rakibine oranla üstünlüğüne ikinci yarıda da devam ettiren Amedspor, ikinci yarıda konuk takım maçın hemen başında Caner Koca’nın golüyle eşitliği sağladı.

Amedspor maçın 82. dakikasında penaltı kazandı. Penaltı atışını kullanan Gökhan Aslan topu ağlara gönderdi.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Amedspor, Isparta 32 Spor’u 2-1 mağlup ederek, 25 puan ile liderliğini sürdürdü.