Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti İl Başkanlığı yönetim kurulu üyeliğine 200 başvuru!

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’na atanan Raşit Ocak’ın ‘yeni yönetim ile yolumuza devam edeceğiz’ açıklamasının ardından başlayan yönetim kurulu üyeliği başvuruları yarın sona erecek.

AK Parti Diyarbakır İl

Pazartesi gününden itibaren şimdiye kadar 200 kişinin başvurduğu öğrenildi. Yarın sona erecek başvuru sonrası başvurucular arasında mülakat yapılacak. Mülakattan sonra AK Parti İl Başkanlığı’nın yeni yönetim kurulu üyeleri belirlenecek. 

Muhammed Şerif Aydın’ın istifasının ardından yaklaşık 2 aylık bir aradan sonra İl Başkan Av. Raşit Ocak ile yola devam kararı alan AK Parti’de yönetim kurulu üyeliği başvuruları sürüyor.

İl Başkan Ocak’ın yeni yönetim belirleyerek, yola devam edeceğinin açıklamasının ardından başlayan yönetim kurulu üyeliği başvuruları yarın sona erecek. Pazartesi başlayan başvurular yoğun talep görürken, şimdiye kadar 200 kişinin başvurduğu öğrenildi. Yarına kadar bu sayının artması bekleniyor.

Başvurularının sona ermesinin ardından yeni yönetim kurulu üyelerinin belirlenmesi için mülakat yapılacak. Mülakatın sonra da AK Parti İl Başkanı Raşit Ocak, yeni yönetim kurulu üyeleriyle seçim çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek.