Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İşgalci rejimin, “intikam operasyonları” korkusu dünya çapına yayıldı

İşgalci rejim yetkilileri, Gazze’de işledikleri katliamlara karşılık verileceği korkusuyla dünya çapındaki siyonist hizmetçilerini, bulundukları ülkeleri derhal terk etmelerini istiyor.

İşgalci rejim yetkilileri, Gazze'de

İşgalci rejim, 7 Ekim’den bu yana Gazze’de hunharca katliamlar işliyor. İşledikleri katliamlar nedeniyle dünya genelinde “intikam operasyonlarının” düzenleneceğinde korkan işgal rejimi, bu nedenle birçok siyonisti, bulundukları ülkeleri terk etmesini istedi.

İşgalin sözde milli güvenlik kurulu, yurtdışındaki siyonistlere yönelik tehditlerin yüksek düzeyde olduğunu, bazı ülkelere seyahat etmemeleri konusunda en üst düzeyde uyarıda bulunulduğunu, onlardan bir an önce ayrılmalarının istendiğini ve hareketlerinde daha fazla önlem almalarını tavsiye ettiğini kaydetti.

İşgal kurulu, bunun işgal rejiminin Gazze’ye yönelik saldırısının başlamasından sonra gerçekleştiğini, dünya çapında “Yahudilere ve İsraillilere” yönelik tehditlerde ciddi bir artış gözlemlendiğini belirtti.

İşgalin başka bir kurumu olan hukuk işleri bakanlığı ise siyonistleri, özellikle işgal edilmiş Filistin topraklarını çevreleyen bazı ülkelerde seyahat etmeye karşı uyarı düzeyinin yükseltilmesine ilişkin bilgilerini güncelledi.

Uyarıda bahsi geçen ülkelerin başında Türkiye, Fas, Mısır, Ürdün, Emirlikler, Bahreyn, Malezya, Endonezya ve Maldivler geliyor. Uyarıda, adı açıklanmayan “düşman tarafların” yurtdışındaki “israillileri hedef alma girişimleri” hakkında bilgi bulunduğu iddia edildi.

Uyarıda ayrıca Afrika Boynuzu, Sahel ve bazı Orta Afrika ülkelerinin de yer alması dikkat çekti.

Ayrıca Asya’daki Afganistan, Filipinler’in güneyi, Pakistan, Bangladeş ve Hindistan’ın Keşmir bölgesi gibi bölgelerin ziyaret edilmesi konusunda uyarılar yapıldı.

İşgalciler ayrıca, yurt dışındaki siyonistlerin ticari vaatlerle kandırılıp öldürebileceğinden de korkuyor. Bu nedenle henüz bu ülkeleri terk etmemiş siyonistlere tavsiye edilen tüm önlemleri almaları, halka açık yerlerdeki toplantıları mümkün olduğunca azaltmaları, Yahudi dini sembolleriyle görünmemeleri, tespit edilen yerlere gitmemeleri tavsiyesi yenilendi.

İşgal elçileri geri çağrılıyor

İşgalci rejim, başta Bahreyn, Ürdün, Fas, Mısır ve Türkiye’de ikamet eden elçileri de Tel Aviv’e dönmeye çağırdı.

İşgalin korkusu, siyonistlerin onlara düşman ülkeler (Suriye, Lübnan, Irak, İran ve Yemen) ile Libya, Cezayir, Pakistan, Afganistan ve Somali gibi yüksek düzeyde tehdit içeren ülkelerde transit uçuşlara binmelerini yasaklayacak kadar genişledi. Siyonistlerin, yurtdışına seyahat planlarken rotasının bu ülkelerin üzerinden geçmemesi tavsiye edildi.

ABD Adalet Bakanlığı ise işgalci rejimin Gazze’ye yönelik saldırganlığı nedeniyle ABD’deki siyonist yahudilere yönelik tehdit raporlarında artış gözlemlediğini söyledi.

Bakanlık, Federal Soruşturma Bürosu’na (FBI) ve Amerika Birleşik Devletleri’ndeki savcılık ofislerine, tehditleri ele almak için yerel kolluk kuvvetleriyle birlikte çalışmaları talimatını verdi ve federal savcıları, yahudi topluluklardaki liderler ve dini şahsiyetlerle iletişim kurmaya çağırdı.

120 bin işgalci yerleşimcinin tahliyesi

Aynı bağlamda işgalci rejjim, 7 Ekim’den bu yana işgal altındaki Filistin’in güney ve kuzeyindeki yaklaşık 120 bin yerleşimciyi, savaş devam ederken onlara geri dönme ihtimali olmaksızın tahliye etti. (İLKHA)