Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbakır’da Dramatik Kurtarma!

Akli dengesi yerinde olmayan adamı itfaiye ekipleri son anda kurtardı

Akli dengesi yerinde olmayan

Diyarbakır’ın Kayapınar İlçesi Mezopotamya Mahallesi’nde bulunan Işık Apartmanı, bugün akıl almaz bir olaya sahne oldu. 9 katlı bir apartmanda oturan akli dengesi yerinde olmayan Ahmet isimli vatandaş, bilinmeyen bir nedenle apartmanın yangın merdivenine tırmandı. Burada tehlikeli bir şekilde korkuluklardan sıyrılarak dışarıya sarktı.

Olayı gören mahalle sakinleri hemen durumu yetkililere bildirdi. Ancak, itfaiye ekipleri olay yerine gelene kadar şahsın babası, oğlunu düşmemesi için çarşaf ile demir korkuluklara bağlayarak tutmaya çalıştı. İtfaiye ekipleri olay yerine geldiğinde uzun uğraşlar sonucunda demir korkulukları keserek adamı kurtarmayı başardılar. Olay, çevredeki vatandaşlar tarafından korku dolu gözlerle izlendi.

Yetkililer, olayın ardındaki sebepleri araştırırken, mahalle sakinleri olayın son anda önlenmesine büyük bir şükran duyduklarını ifade etti. Bu kritik anlar, Diyarbakır’da büyük bir felaketi önlemenin ve itfaiye ekiplerinin kahramanlığını göstermenin bir örneği olarak hafızalarda yer etti.