Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Denizler için fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz’de kuvvetli fırtına; Akdeniz ile Van Gölü’nde fırtına; Kuzey Ege ile Marmara’da fırtınamsı rüzgar beklendiğini belirtti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Karadeniz’de

MGM’den yapılan açıklamaya göre, Batı Karadeniz’de halen kuvvetli şekilde esen rüzgarın, bu akşam saatlerinden itibaren doğusunda, yarın akşam saatlerinden itibaren batısında güney ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz’deki fırtınanın, çarşamba öğle saatlerinde batısı ile akşam saatlerinde doğusunda etkisini azaltması bekleniyor.

Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, batısı karla karışık yağmur ve kar yağışlı, doğusu kuvvetli sağanak yağışlı; Rüzgar: Batı Karadeniz’de batı ve güneybatıdan 6 ila 8, batısı 5 ila 7, sabah saatlerinde doğusu 9; Doğu Karadeniz’de batı ve güneybatıdan, öğle saatlerinde kuzeybatıdan 5 ila 7, batısı batı ve kuzeybatıdan 6 ila 8, sabah saatlerinde batısı 9 kuvvetinde, Dalga: 2,5 ila 3,5 m, sabah saatlerinde 4,5 m, Görüş: Zayıf.

Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, doğusu karla karışık yağmur ve kar yağışlı; Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 4 ila 6, sabah saatlerinde 7 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0 m, sabah saatlerinde yer yer 2,5 m; Görüş: İyi, yağış anında orta.

Ege: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde sağanak yağışlı, Rüzgar: Kuzey Ege’de batı ve kuzeybatıdan, akşam saatlerinden itibaren güneybatıdan 4 ila 6, sabah saatlerinde kuzeyi 7; Güney Ege’de batı ve kuzeybatıdan, akşam saatlerinden itibaren güneydoğudan 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 2,5 m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Akdeniz: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz’in doğusu sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Akdeniz’de batı ve kuzeybatıdan 6 ila 8, öğle saatlerinden itibaren Antalya Körfezi 4 ila 6 yer yer 7; Doğu Akdeniz’de batı ve kuzeybatıdan, sabah saatlerinde güneybatıdan 5 ila 7 yer yer 8 kuvvetinde, Dalga: 2,5 ila 3,5 m; Görüş: Orta.

Van Gölü: Hava Durumu: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu; Rüzgar: Batı ve güneybatıdan 5 ila 7 yer yer 8 kuvvetinde, Dalga: 0,50 ila 1,0 m, zamanla 1,5 m Görüş: Orta. (İLKHA)