Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lice Kaymakamı Yenigün, Halkımın Emrindeyim

Lice İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Kerem Yenigün, Lice halkının emrinde olduğunu ifade ederek, tek gayesinin Lice ilçesinin yaşanabilir bir ilçe olmasını sürdürmek olduğunu söyledi.

Lice İlçe Kaymakamı ve

Lice Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Kerem Yenigün, göreve geldiği günden bu yana ilçe genelinde yürütülen kamu çalışmalarını yerinde inceliyor, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alıyor. Kaymakam ve Belediye Başkan V. Kerem Yenigün mahalle ziyaretleri kapsamında karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet edip, taleplerini dinliyor.


Yapımı devam eden kamu çalışmalarını yerinde denetleyip, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.
Lice ilçesine Atandığı günden bu yana hedeflediği daha modern ve daha müreffeh bir Lice için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Lice ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Kerem Yenigün, esnafı ve vatandaşları da ihmal etmiyor. Mesaisinin tamamını Saha çalışmalarına ayıran Lice ilçe kaymakamı ve Belediye Başkan V. Kerem Yenigün, saha çalışmaları kapsamında karşılaştığı vatandaşlarla ve gençlerle görüşüp, öneri ve taleplerini dikkate alıyor.


Esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Kaymakam Yenigün, Belediye hizmetlerini gerçekleştirmede vatandaşların ve esnafların önerilerini dikkate aldıklarını söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren esnaflar ise, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili’nin görüş ve önerilerimizi dikkate aldıkları için teşekkür ediyoruz dediler.
Birim Müdürlerinin de eşlik ettiği ziyaretlerin devam edeceği öğrenildi.