Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan V. Karaman, 3. Sanayi sitesi esnafını ziyaret etti

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Arif Karaman, İlçe sınırları içerisindeki 3. Sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ederek, istişarelerde bulundu.

Kayapınar Kaymakamı ve Belediye

Esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdüren Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Arif Karaman, 3. Sanayi Sitesi esnafları ile bir araya geldi.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve esnaf ziyareti yapan Başkan V. Karaman, tek tek işyerlerinde esnafları ziyaret ederek sohbet etti. Karaman, esnafların talep ve sıkıntılarını dinleyerek, işyeriyle ilgili bilgi aldı.

Büyük beceri isteyen zanaatların devam ettirilmesinin önemli olduğuna dikkat çeken Karaman, Şehrin gelişmesinde ve orta ölçekli ekonomiye katkısından ötürü zanaatkârların büyük rol oynadığını söyledi.

Ziyaret ettiği işyerlerinde esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar dileyerek kendisine ikram edilen çayları geri çevirmeyen Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Karaman, “İşyerlerine konuk olduğumuz tüm sanayici esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Sanayi esnafı da Belediye Başkan V. Karaman’ın ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.