Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KAYMAKAMLIKTA BAYRAMLAŞMA

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde Ramazan Bayramının ilk günü olması dolayısıyla Hani ilçesinde Bayramlaşma töreni düzenlendi

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde Ramazan

Kaymakamlık makamında gerçekleşen Bayram kutlama proğramına Hani ilçe Kaymakamı Abdullah Yüksel, Hani 3. Jandarma Tabur Komutanı Yarbay İlker Murat, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Şenyurt, İlçe Emniyet Amir V. Baş komiser Yunus Kabataş, Kamu Kurum ve Kuruluşların Daire Amirleri, Protokol üyeleri, 31 marta yapılan seçimlerde mahalle muhtarlıklarına seçilen yeni mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Diyarbakır Hani ilçe Kaymakamı Abdullah Yüksel, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, mübarek ramazan ayını geride bırakarak, bayram sevinciyle hep birlikte bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz dedi.

Bayramı mutlu bir şekilde karşıladıklarını belirten Kaymakam Yüksel, “Hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Bayramın öncelikle ilçemize, ülkemize, tüm dünyaya mutluluk, huzur ve barış getirsin. Sevdiklerinize, ailenize, mutlu, huzurlu bir bayram diliyorum” dedi.

KURUMLARA BAYRAM ZİYARETİ

Hani ilçe Kaymakamı Abdullah Yüksel, Ramazan Bayramı münasebetiyle ilçedeki kurumlara da bayramlaşma ziyareti gerçekleştirdi. Hazırlanan Bayram Proğramı çerçevesinde, Hani İlçe Emniyet Amirliği, Hani 3.Jandarma Komando Tabur Komutanlığı, Hani İlçe Devlet Hastanesi Başhekimliği, İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaret edildi.Kurum ziyaretleri kapsamında görevi başında olan personellerinde bayramları kutlandı.

ŞEHİT AİLELERİNE BAYRAM ZİYARETİ

Diyarbakır’ın Hani ilçe kaymakamı Abdullah Yüksel,İlçeye Bağlı Çardaklı Mahallesine de giderek görevi başında Şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ’ın, Baba evine giderek Şehit erin ailesine başsağlığı dileyerek Ramazan Bayramlarını kutladı.

(ŞABAN YOLDAŞ)