Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HANİDE CUMHURİYET SERGİSİ

ÖZEL HABER DİLARA ÖLMEZ – Hanide Cumhuriyetin 100.yıl Sergisi açıldı.

ÖZEL HABER DİLARA ÖLMEZ

 

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluşunun 100. yıl dönümü kutlamaları kapsamında, Hani Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde görev yapan kurs eğitmenleri ve eğitim gören kursiyerler tarafından hazırlanan el emeği göz nuru Cumhuriyet özel resim sergisi Hani ilçe Kaymakamı Abdullah Yüksel tarafından törenle açıldı.

 

Sergide hazırlanan ürünler, Cumhuriyetin değerlerine dikkat çekilerek, kurs eğitmenleri ve kursiyer öğrencilerin bakış açısı sergiye yansıtıldı. Hazırlanan Resimler arasında Atatürk Resimleri, el işi, nakış ve birçok çeşitte el emeği bulunan ürünler işlendi.

 

Cumhuriyet’in 100’üncü yılı Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi, Hani ilçesinde de kutlanmaya başladı.

Hani’de Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde kurs eğitmenliği görevini yürüten kurs eğitmenleri ve kursiyer öğrenciler ile birlikte Bu yıl Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluşunun 100.yılını taçlandırmak amacıyla farklı etkinlikler yaratarak bir ilke imzalarını attılar.


Bir aylık kısa bir süre zarfında hazırlanan ürünler sergiye dönüştürülerek Cumhuriyetin 100. Yıl coşkusunu kursiyerlere, öğrencilere ve ilçe halkına aşılamaya çalıştılar.

 

SERGİYİ ZİYARET EDEN HANİ KAYMAKAMI ABDULLAH YÜKSEL, KURS EĞİTMENLERİ VE KURSİYERLERİ TEBRİK ETTİ.


Sergide yer alan eserleri inceleyen Hani ilçe Kaymakamı Abdullah Yüksel ve katılımcılar, emeği geçen kurs eğitmenleri ve kursiyer öğrencileri çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Yapılan resim sergisinin Cumhuriyet’in ruhuna çok uyduğunu bu nedenle Hani Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün kurs eğitmenleri ve kursiyer öğrencileri tebrik eden Hani ilçe kaymakamı Abdullah Yüksel, ”Çok anlamlı bir resim sergisidir bu, Cumhuriyetimizin 100. Yılını anlamlandırmak adına, 100 öğrencimizin eserlerini burada gezme fırsatını bulduk. Tekrardan bu çalışmada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.


Sergi sonrası Aile Destek Merkezi Müdürlüğü adına Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Zeren, Hani ilçe Kaymakamı Abdullah Yüksel’e Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluşunun 100. Yılı münasebetiyle hediye takdiminde bulundu.