Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKŞAM MESAİSİNDE KAYMAKAM’A VATANDAŞLARDAN ÇAY İKRAMI

Lice İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Yenigün, Gündüz mesaisinden sonra Akşam mesaisini de Vatandaşların Çay Sohbetlerine Ayırıyor.

Lice İlçe Kaymakamı ve

 

Lice İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Yenigün, Gündüz mesaisinden sonra Akşam mesaisini de Vatandaşların Çay Sohbetlerine Ayırıyor

Gündüz mesaisini ilçede devam eden kamu çalışmalarına ayıran Lice İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Kerem Yenigün, Akşam mesaisini de vatandaşlara ayırıyor. Çarşı esnafı, Kıraathane ve Çay bahçelerini gezip, vatandaşların Çay Sohbetlerine katılıyor. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kerem Yenigün, vatandaşlarla bir yandan çay içip, sohbet ederken, diğer yandan da vatandaşların sorunlarını ve sıkıntılarını dinliyor

Gece Geç saatlere kadar ilçe merkezindeki kahvehanelerde ve parklarda oturan vatandaşları gören, Kaymakam ve Belediye Başkan V. Kerem Yenigün, vatandaşların çay sohbetlerine ortak oluyor. İlk kez gecenin geç saatlerinde kaymakam ve belediye başkan vekilini aralarında gören vatandaşlar, memnuniyetlerini ifade ederek, çay ikramında bulundular.

Lice İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Kerem Yenigün, Bir yandan gecenin serinliğinde vatandaşlarla beraber içilen sıcak demli çayı yudumlarken, diğer yandan da ilçede devam eden kamu hizmetleri ile ilgili yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında vatandaşlara da bilgi veriyor. Soru cevap şeklinde yapılan çay sohbetinde vatandaşlar da Lice geneli yapılacak hizmetler ve mahallelerde yaşanan sorunları iletme fırsatını buldular. Kaymakam Yenigün ise, Biz devlet kurumları olarak günün 24 Saati görevimizin başında milletimizin hizmetindeyiz, şu anda gerekli birimlerle görüşüldüğü, ilçedeki tüm sorunlarla ilgilendiğini söyledi. Vatandaşın huzuru güvenliği konusunda her türlü tedbirlerin alındığını ifade eden Kaymakam Yenigün, bundan sonra da çalışmaların devam edeceğini aktardı. Vatandaşlarla bir süre çay içip sohbet eden Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Kerem Yenigün, devletin kapısının her kese açık olduğunu belirterek, çay bahçesinden ayrıldı.