Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

4 İlçe Başkanı bugün belirlenecek!

AK Parti’nin Diyarbakır’da 4 ilçe başkanlığı için yaptığı temayül yoklamasından başarı ile çıkanlar mülakat için merkeze çağrıldı.

AK Parti’nin Diyarbakır’da 4

AK Parti’nin Diyarbakır’da 4 ilçe başkanlığı için yaptığı temayül yoklamasından başarı ile çıkanlar mülakat için merkeze çağrıldı. Aday adayları, Genel Merkezde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından mülakata alınırken, 4 ilçe başkanının bugün geç saatlerde belirleneceği öğrenildi.

Diyarbakır’da istifaları alınan AK Parti’nin 4 ilçe başkanının belirlenmesi için Cuma ve Cumartesi günleri temayül yoklaması yapıldı. 73 kişinin başvurduğu Kayapınar, Ergani, Bağlar ve Yenişehir’de yapılan yoklamada, başarı ile çıkanlar Ankara’ya çağrıldı.

ANKARA’YA ÇAĞRILAN İSİMLER

AK Parti kaynaklarından alınan bilgiye göre, Bağlar’da Serkan Bedirhanoğlu, Güzel Kizoğlu, Mehmet Yıldırım, Hasan Doğan; Ergani’de Bayram Kaya, Abbas Polat; Yenişehir’de Ender Karahan, Veysel Bagran; Kayapınar’da Muhammet Mermut, İhsan Aytekin ve Emre Erk bugün AK Parti Genel Merkezi’nde mülakata anıldı.

Başkan Adayları, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı, İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir tarafından mülakata alındı.

Mülakatın ardından Kayapınar, Bağlar, Yenişehir ve Ergani yeni ilçe başkanlarının bugün geç saatlerde açıklanması bekleniyor.