Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yenişehir Belediyesi Başkan Vekili Beşikci Muhtarları dinledi

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, 42 Mahalle Muhtarı ile bir araya geldi.

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye

 Yenişehir Belediyesi Meclis salonunda düzenlenen toplantıya Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, Yenişehir Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim Amirleri ile Yenişehir İlçesinde bulunan Kurum Amirleri katıldı.

“DAHA İYİ BİR YENİŞEHİR”

Yenişehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Beşikci, “42 Mahalle muhtarını tek tek dinledikten sonra, Mahallelerin sorunlarının büyük ölçüde çözüme kavuştuğunu ve hali hazırda olan taleplerini hızlı bir şekilde çözeceklerini belirtti.

Başkan Beşikci, “Muhtarlarımızın mahalleleri ile ilgili talep ve önerilerinin çözüme kavuşturulması için toplantılar düzenlemeye devam edeceğiz. Sizlerden gelen talepler doğrultusunda kurum amirlerimizin gereken çalışmaları hızlandıracağını belirtmek isterim. Hepimizin bugün burada bulunmasındaki ortak amaç daha iyi bir Yenişehir” dedi.

Gerçekleştirilen istişare toplantısı hakkında konuşan Yenişehir ilçesi Ferit Köşk Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Şentürk, “Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Murat Beşikci,  her konuda en büyük destekçimiz oldu. Bizim taleplerimizi canı gönülden dinleyip yerine getirmesi bile bizim için çok kıymetli. Bu ilgi ve alakalarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Gerçekleştirilen bu toplantıda da tüm muhtar arkadaşlarımız mahallerinin taleplerini dile getirerek, yapılan çalışmalardan dolayı da teşekkür ettiler” dedi.