Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lice Kaymakamının Çocuk Sevgisi

Lice ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Yenigün, çocuklara yakından ilgi göstererek yanına alıp sohbet ediyor.

Lice ilçe Kaymakamı ve

Kaymakam Yenigün’ün  etrafında toplanan gençler ve çocuklar ise kaymakam ile fotoğraf çektirerek sohbet ediyorlar.

 

Lice ilçe kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili  Yenigün, programlarda, etkinliklerde, mahalle ziyaretlerinde, gittiği her yerde ve her ortamda çocuk sevgisini çocuklara gösteriyor. Çocuklarla yakından ilgilenerek, onlarla bire bir sohbet ediyor.

Gittiği her yerde gençlerin ve çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Yenigün’ü  gören küçük yaştaki çocuklar ve öğrenciler hemen etrafına toplanıp  sevgilerini gösterirlerken Başkan Yenigün de onlara sevgisini samimi hareketler ve hoş sohbeti ile gösteriyor.

Lice İlçe Kaymakamlığı ve  Belediye Başkan vekilliği  görevine başladığı ilk günden bu yana özellikle gençlerin ve çocukların yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. Gittiği programlarda ve saha çalışmalarında çocuklara ve Liceli gençlere yakından ilgi göstererek yanlarına giderek onlarla  sohbet ediyor, sorunlarını  dinliyor. Küçük çocuklara ise hediyeler veriyor. Başkan Yenigün’ün  etrafında toplanan gençler ve çocuklar, kaymakamla fotoğraf çektirerek sohbet ediyor.

Gençlerin ve çocukların bu ilgisinden bir hayli mutlu olan Başkan Yenigün, gerek makamında gerekse de esnaf ziyaretleri ve saha incelemeleri sırasında karşılaştığı çocuklarla tek tek ilgileniyor. Gençlerin ise isteklerini geri çevirmiyor. Gün içerisindeki yoğun mesaisindeki en büyük enerji kaynağının gençler ve çocuklar olduğunu belirten Başkan Yenigün: “Ben de bir babayım ve çocukları çok seviyorum. Gençler ve çocuklar benim en büyük enerji ve mutluluk kaynağım. Onlar Beni bir  kaymakam ve belediye başkanı olarak değil de bir ağabey gibi görüyorlar ve aramızda çok güzel diyaloglar geçiyor. Bu şehrin geleceği olan, pırıl pırıl gençlerimizin gözlerindeki ışıltı bana gelecek için umut veriyor. Onları sevindirmek, isteklerini yerine getirmek bana çok büyük mutluluk veriyor. İnanıyorum ki bu gençler yarın büyüdüklerinde onlarda ülkeyi en iyi bir şekilde yönetecekler” diye konuştu.