Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lice Kaymakamı Yenigün’ den Halk ve Esnaf Ziyareti

ÖZEL HABER – RAMAZAN

ÖZEL HABER – RAMAZAN ÖZDEN Lice İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Kerem Yenigün, Lice İlçesinin, Terör ve Uyuşturucu İle Değil, Hizmetlerle Anılmasını istiyorum
Kaymakam Yenigün, Lice’ye Hizmet İçin Ne Yapılması Gerekiyorsa O Yapılacak

Lice İlçe Kaymakamı Ve Belediye Başkan Vekili Kerem Yenigün, İlçe merkezindeki bazı iş yerlerini gezdi ve esnaflarla çay içerek sohbet etti. Kaymakam Yenigün’ün son Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesi ile Lice’de göreve başlamasına kısa bir süre geçmesine rağmen gittiği her yerde vatandaşlar, tarafından ilgiyle karşılanıyor.


Göreve başladığı günden itibaren ilçe halkı ile iç içe olan, Kaymakam Kerem Yenigün, esnafları işyerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunuyor, esnafların sorunlarını ve sıkıntılarını dinliyor.

Esnaflar ile çay içen Kaymakam Yenigün, Lice halkının ve “Esnaflarının her zaman yanında olacaklarını belirterek, Vatandaşlarımızla her platformda bir araya gelmeye gayret ediyorum.

İnsan odaklı bir hizmet anlayışı ile kapı kapı dolaşarak Lice’mizin gelişimi ve insanlarımızın mutluluğu adına çok çalışacağız” dedi. Lice ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kerem Yenigün, Lice Kaymakamlığı ve Belediye olarak Lice’de yapılacak hizmetlerde ne yapılması gerekiyorsa o Yapılacak. Lice’nin Terör ve Uyuşturucu ile değil, halka yapılacak hizmetlerle anılmasını istiyorum dedi.
Öte yandan esnaf ve vatandaşlarda ziyaretten dolayı Kaymakam ve Belediye Başkanı Kerem Yenigün’e teşekkür ediyoruz