Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaymakam muhtarları dinledi

ÖZEL HABER – RAMAZAN ÖZDEN- Hani Kaymakamı Abdullah Yüksel, Necip Fazıl Kısakürek Konferans salonunda ilçe genelindeki tüm mahalle muhtarları ile bir araya gelerek mahallelerin sorun ve taleplerini dinledi.

ÖZEL HABER - RAMAZAN

Hani Kaymakamı Abdullah Yüksel, Necip Fazıl Kısakürek Konferans salonunda ilçe genelindeki tüm mahalle muhtarları ile bir araya gelerek mahallelerin sorun ve taleplerini dinledi.

Kaymakam Yüksel, vatandaşların daha mutlu, huzurlu, müreffeh ve esenlik içerisinde yaşamasının teminini sağlamak, halkın ihtiyaç ve sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla muhtarlarla bir araya gelindiğini söyledi.

İlgili kurum ve kuruluşlar ile ilgili işbirliği ve koordinasyonunun sağlanması suretiyle ilçedeki kamu hizmetlerinin ilçe halkına daha etkin ve verimli sunulması konusunda hep birlikte gayret sarf edeceklerinin altını çizen Kaymakam Yüksel, “Hani’nin ve ilçe halkın geleceği için yürütülen çalışmaları bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da aynı kararlılık ve hassasiyetle devam edileceğini” söyledi.

Necip Fazıl Kısakürek Konferans salonunda Kaymakam Abdullah Yüksel, başkanlığında gerçekleşen toplantıya; Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale, Hani İlçe Jandarma Komutanı, Hani İlçe Emniyet Amiri, Hani Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü ve Mahalle muhtarları katıldı.