Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyarbekirspor eli boş dönüyor

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Diyarbekirspor deplasmanda karşılaştığı Ankara Demirspor’a 2-1 mağlup oldu.

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta

Diyarbakır takımı yeşil kırmızılı Diyarbekirspor gittiği Ankara deplasmanından 3 puan bırakarak geri döndü.

 

TFF 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Diyarbekirspor, Ankara Demirspor’un konuğu olarak çıktığı maçta 3 puan hedefine ulaşamadı ve önemli bir mağlubiyet aldı.

 

Son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla Play-Off yarışında zorlanan Diyarbekirspor, Ankara Demirspor karşısında çıktığı mücadeleden eli boş ayrıldı.

 

Maçın 10. dakikasında Mustafa Yıldırım’ın golüne engel olamayan Diyarbekirspor, erken bir şok yaşadı. Ancak 32. dakikada Cem Aktaş’ın attığı golle durumu 1-1’e getirerek oyuna denge getirdi. İlk yarı 1-1 sonuçlandı. Ev sahibi ekip, 78. dakikada Mustafa Yıldırım’ın attığı golle skoru 2-1’e taşıdı. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca müsabaka Ankara Demirspor’un 2-1 üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

Diyarbekirspor 42 puanla ligde 11. sırada yer alıyor. Önümüzdeki hafta ligden düşmesi kesinleşen Bursaspor ile karşılaşması bekleniyor. Ancak Bursaspor güvenlik gerekçesi ile maç gününü 30 nisan salı günü olmasını istedi. TFF’nin kabul ettiği öneri üzerine Diyarbekirspor-Bursaspor karşılaşması 30 nisan salı günü saat: 13.00’te gerçekleşecek.

(RAMAZAN ÖZDEN)