Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amedspor kritik maça hazır

TFF 2’nci lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakır temsilcisi Amedspor rakibi Kastamonuspor maçı hazırlıklarını tamamladı.

TFF 2'nci lig Kırmızı

Grubunda lider olan ve bu hafta karşılaşacağı Kastamonuspor ile arasında sadece 3 puan fark olan yeşil kırmızılı ekip, bu maçı almaktan başka bir şey düşünmüyor.

Grupta 74 puanla Liderliğini sürdüren Amedspor, ligin 35’inci haftasında deplasmanda oynayacağı Kastamonuspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı ter idmanıyla tamamladı. Yeşil-Kırmızılı takım Yarın sabah (Cumartesi) 11.00’de özel uçakla Kastamonu’ya uçacal.

Lider Amedspor, en yakın rakibi Kastamonuyu yenerek yarışta yalnız kalmak istiyor. İlk yarıda kendi sahasında Kastamonuspor’a yenilen Amedspor, hem rövanşı almak hem de şampiyonluğu garantilemek amacında.
Bakkal 15’nci Randevuya çıkıyor
Amedspor, Teknik Direktörü Mesut Bakkal, “Ligin bitimine 4 hafta kaldı, şampiyonluk yolunda telafisi olmayan haftalara girdik. Onun için Öncelikle pazar günü deplasmanda karşılaşacağımız ligin en zorlu ve şampiyonluk yolunda en kritik maçında sahaya 3 puan için çıkacağız. Bir puan için değil biz sahaya 3 puan için çıkacağız ve Taraftarımıza bu mutluluğu yaşatmak istiyoruz” dedi.

(Ramazan Özden)