Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Temel, Eğil Belediye Başkanlığı aday adayı başvurusunu yaptı…

Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Temel, görevinden istifa ederek, Eğil’den Akparti Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurusu yaptı.

Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı

Eğil Kaymakamlığı, Diyarbakır Valiliği Proje Koordinatörlüğü, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlığı ve son olarak 2020’den beri Yenişehir Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Mustafa Temel, bugün AK Parti Eğil İlçe Teşkilatına giderek, Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulundu.

“HEDEFİMİZ EĞİL’İ MARKA ŞEHİR YAPMAK”

Başvurusunun ardından açıklama yapan Temel, adaylık başvurusundaki en önemli amacının yeni dönemde Eğil’de Ak Parti’nin zaferle çıkması olduğunu dile getirerek, sosyal, kültürel, turizm, eğitim, istihdam ve spor alanları başta olmak üzere tüm belediyecilik hizmetlerinde Eğil’i marka şehir yapmak için çalışacaklarını söyledi.

BAŞKAN ADAYI KİM OLURSA OLSUN YANINDA OLACAĞIM”

Eğil Belediye Başkan aday adayı Temel, aday adaylığı başvurusunda bulunan tüm adaylara da hayırlı olsun temennilerini dile getirerek, Başkan adayı kim olursa olsun adayının yanında Eğil İlçesinin Ak Parti belediyeciliğiyle buluşturmak için gayret göstereceklerini dile getirdi.