Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İş insanı Akyol: “Adaylık başvurum yoktur”

Diyarbakırlı iş insanı Bedirhan Akyol, AK Parti Bağlar İlçe Başkanlığı’na adaylık için başvurduğu iddiaların gerçek dışı olduğunu ifade ederek, sevdası olduğu AK Parti’ye dışarıdan destek vermeye devam ettiğini söyledi.

Diyarbakırlı iş insanı Bedirhan

ZANA Yapı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini icra eden, uzun yıllar Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak parti) Diyarbakır İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Bedirhan Akyol, Geçtiğimiz hafta sonu istifası alınan eski Bağlar İlçe Başkanlığı için yapılan temayülde adaylık için başvurduğu iddialarıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Akyol, İş yoğunluğundan dolayı 20 yıldan buyana gönül bağı bulunan AK Parti’de aktif olmadığını anımsatarak, “Aktif olmasam bile partimle bağım devam ediyor. Geçtiğimiz gün AK Parti Bağlar İlçe Başkanlığına adaylığımla ilgili adımın geçtiğini öğrendim. Böyle bir durum söz konusu değildir. İşlerimin yoğunluğundan dolayı şimdilik siyaset ile pek ilgilenemiyorum. İşlerimin yoğun olmasına rağmen partimizin yetkili organları ile sürekli irtibat halindeyim. Maddi ve manevi olarak desteklerim devam ediyor” diye konuştu.