Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hani’de 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde 19

Hani 3. Jandarma Komando Tabur Komutanlığı tören alanında çelenklerin sunulmasıyla başlayan törende, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.
Hani Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Zeren’in çelenk sunumu, Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapması ardından, törene katılan öğrencilerin şiirlerin okunması yer aldı.
Hani İlçe Kaymakamı Abdullah Yüksel, törene katılan gazilerle sohbet etti, günlerini kutladı.
Yapılan Törenin ardından gaziler onuruna yemek veren Kaymakam Yüksel, şehit ve gazilerimiz, ülkemizin ve halkımızın en önemli değerlerinden olduğunu söyledi.
Bu toprakların şehitler ve gazilerle vatan olduğunu belirten Kaymakam Yüksel, “Vatan uğruna binlerce şehitler verdik, binlerce gazilerimiz var. Buraları ancak böyle vatan yapabildik. O yüzden sizler gurumuzsunuz, gözümüzün nurusunuz. Şehit aileleri ve gazilerimize kapımız her daim açıktır. Milli birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın bütünleştiği bu önemli ve anlamlı günde hepinize saygılarımı sunuyorum” dedi.


19 Eylül Gaziler Günü Kutlama Programına Hani İlçe Kaymakamı Abdullah Yüksel, Hani Belediye Başkan V. Mehmet Sıddık Deniz, ilçe protokolü, kurum amirleri, Gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı