Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti’de yeni ilçe başkanları belli oldu

Diyarbakır’da Kayapınar, Bağlar, Yenişehir ve Ergani ilçe başkanlarını belirlemek için AK Parti Genel Merkezinde yapılan mülakat sonucu açıklandı.

Diyarbakır’da Kayapınar, Bağlar, Yenişehir

Diyarbakır’da Kayapınar, Bağlar, Yenişehir ve Ergani ilçe başkanlarını belirlemek için AK Parti Genel Merkezinde yapılan mülakat sonucu açıklandı.

Bağlar İlçe Başkanı Sadık Başar Gür

 

AK Parti Kayapınar İlçe Başkanlığına Av. Mehmet İhsan Aytekin, Yenişehir İlçe Başkanlığına Ender Karahan, Bağlar İlçe Başkanlığına Av. Sadık Başar Gür ve Ergani İlçe Başkanlığına ise Abbas Polat’ın atandığı açıklandı. Mazbatalarını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in elinden alan yeni ilçe başkanları, teşkilatlarını 30 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere hazırlayacak.

 

Kayapınar İlçe Başkanı Mehmet İhsan Aytekin

Diyarbakır’da istifaları alınan AK Parti’nin 4 ilçe başkanının belirlenmesi için Cuma ve Cumartesi günleri temayül yoklaması yapılmış, temayül yoklamasına başvuran 73 kişinin yapılan yoklamada üst sıralarda yer edinen adaylar Ankara’ya çağrılmıştı.

 

Ergani İlçe Başkanı Mehmet Abbas Polat

AK Parti Genel Merkezi’ne çağrılan 11 aday AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir başkanlığındaki komisyon tarafından mülakata alındı.

Yenişehir İlçe Başkanı Ender Karahan

Yapılan mülakatlar sonucunda Kayapınar’a Av. Mehmet İhsan Aytekin, Yenişehir’e Ender Karahan, Bağlar’a Av. Sadık Başar Gür, Ergani’ye ise Abbas Polat atandı.

( HABER MERKEZİ )