Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
MUHARREM KONTAZ

YEREL SEÇİMLER BİTTİ, HAYAT DEVAM EDİYOR

Türkiye genelinde olduğu gibi Hani ilçesinde de 31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçiminde Hani halkı ve seçmenler çok önemli ve bir hayli yorucu seçim dönemini geçirdi. Yapılan seçimde en çok oyu alanda Dem Parti oldu.Sandıklar ve oy torbaları İlçe Seçim Kuruluna taşındı yapılan Resmi açıklama ve Islak imzalı belgelerdeki oy sayım rakamları DEM PARTİ’NİN Hani Belediye Başkanlığı’nı kazandığını gösterdi. Hani’de yapılan seçimin galibi ise Dem Parti oldu.

Olmaz,Olamaz denilen oldu çok önemli Bu seçimde Hani içinde çok önemli bir seçimdi.

SEÇMEN SAYISI DÜŞÜKTÜ

YSKnın resmi açıklamalarına göre Hani de seçmen sayısı 20 bin 215 , gereken oy kullanan ve seçmen sayısı 15 bin 355 Sandıklarda oy kullanan seçmen sayısı ise 13.542 olarak gerçekleşti.
Ancak nedendir bilinmez 4873 seçmen sandığa gitmedi.
Bu Hani ilçesinde ilk kez yaşandı.Hani ilçesinde geçmişten şimdiye kadar yapılan seçimlerde böyle bir fark yaşanmadı.Ama bu seçimde ilk kez böyle bir tablo yaşandı.ilçe halkı da böyle bir düşüşe anlam veremedi.
Ne diyelim sağlık olsun.
En önemlisi de Hani ilçe merkezinde ve kırsal seçim bölgelerinde seçimin sakin geçmesi, Arzu edilmeyen olayların çıkmaması son derece önemliydi.İlçedeki seçimlere halkın sağ duyusu hakim olması bizim içinde sevindirici oldu.
Görüşmek üzere

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER