Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Muharrem Kontaz

Hani Gençlik Spor futbolcuları çözüm bekliyor: Futbolcular, Gündelik işlerde çalışıyoruz

 

Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu vurgulayan ilçe halkı, İlçenin en büyük tanıtım aracı olan Hani Gençlik Spora, başta zengin iş adamları olmak üzere yerel yönetimler, siyasetçiler ve Diyarbakır Valiliği ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Valimizin her alanda gereken desteğin verilmesini istiyorlar.

Diyarbakır 1. Amatör Lig maçlarında kıt imkanlarla ölümüne mücadele ettiklerini belirten Hani Gençlik Spor Kulübü, maddi anlamda zor günler geçiriyor. Futbolcular, böyle giderse eğer, Ekim ayı sonunda başlayacak olan amatör Lig maçlarına maddi sıkıntılardan dolayı çıkamayacaklarını belirterek kulübe ve takıma gereken her türlü desteğin verilmesi çağrısında bulundular.

Hani Gençlik Spor, Kurulduğu günden bu yana katıldıkları her spor müsabakalarında başarı elde ederek Futbol camiasında adından söz ettirmeyi başarmıştı. Ancak Ekonomik şartlardan dolayı mali yönden zorlandıklarını ve sahipsiz bırakıldıklarını buna rağmen bizler elimizi taşın altına bırakarak spor faaliyetimize devam ettik. Ama Bal Ligine giremedik.

Hani Gençlik Spor Kulübünde top koşturan futbolcular, gerek yaz mevsiminde olsun gerekse normal hayatta olsun bakmakla yükümlü oldukları ailelerinin geçimlerini yapmak için gündelik işlerde çalışmak zorunda kaldıklarını belirterek, böyle devam ederse eğer Hani’de kurulan, Hani Gençlik Spor Kulübü kapanma noktasına gelecek.

İlçe Halkından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF),’na Çağrı

HANİ GENÇLİK SPORA VE FUTBOLCULARA ÇARE BULUNSUN

Uzun süredir gelirleri olmayan futbolcuların günlük işlerde çalışmak durumunda kaldıklarını ifade eden İlçe halkı, TFF’ye de çağrıda bulunarak, şunları söylediler: “Hem maddi hem manevi açıdan sıkıntılar yaşayan Hani Gençlik Spor Kulübü ve Futbolcuları Amatör Liglerde yalnız bırakılmamaları ve elinin tersiyle dışa itilmemeleri gerekir. İlçe halkı olarak doğru bulmuyoruz. Bir an önce gençlerimize bir çare bulunması gerekiyor. Gençlerimiz Top oynamak istiyor.”

YORUMLAR

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR

TÜMÜ

SON HABERLER