Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İran: Kontrol her an tüm tarafların elinden çıkabilir

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, Gazze’ye yönelik siyonist rejim saldırılarının endişe verici boyutlara ulaştığını ve kontrolün her an tüm tarafların elinden çıkabileceğini söyledi.

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin

İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulunun Filistin konulu olağanüstü oturumuna katılmak üzere New York’a gitti.

New York’a giderken basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Abdullahiyan, “Gazze’de sivil halka yönelik katliam ve soykırım, ABD ile birkaç Avrupa ülkesinin körü körüne ama gönülden bir şekilde siyonist rejime destek vermesi nedeniyle endişe verici hale gelmiştir” dedi.

Siyonist işgal rejiminin saldırılarının bir an önce durması ve Gazze’ye insani yardımın ulaştırılması gerektiğini kaydeden Abdullahiyan, “Durum tüm ülkeler için endişe verici boyutlara yükseldi. Kontrol her an tüm tarafların elinden çıkabilir.” dedi.

Filistinli grupların siyonist rejime karşı topraklarını savunma haklarının bulunduğunu ve bunun uluslararası hukuk ve Birleşmiş Milletler şartlarına uygun olduğunu hatırlatan Abdullahiyan “HAMAS, Filistin’in kurtuluş hareketidir ve bu grup kendi topraklarını kurtarmak için çalışıyor.” diye konuştu. (İLKHA)