Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KAYMAKAM YÜKSEL; “HANİ HAK ETTİĞİ NOKTAYA GELECEK”

Kaymakam Yüksel Başkanlığı’nda Kaledibi Mahallesinde Halk Toplantısı Düzenlendi. Hani Kaymakamı Abdullah Yüksel, o mahallede konuştu; “Yapılacak hizmetlerle hani hak ettiği noktaya gelecek” dedi.

Kaymakam Yüksel Başkanlığı'nda Kaledibi

Hani Kaymakamı Abdullah Yüksel, ilçeye bağlı kırsal Kaledibi mahallesinde düzenlediği halk toplantısında mahalle muhtarı ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Mahalle ziyaretleri kapsamında kurum amirleriyle beraber ilçeye bağlı Kaledibi mahallesinde, muhtar ve vatandaşlarla halk toplantılarında bir araya gelen Kaymakam Yüksel, mahallelerin genel durumları, ihtiyaçları ve sorunları hakkında bilgi alıp mahalle sakinlerinin istek, öneri ve şikayetlerini dinledi.


Toplantıya katılan vatandaşlar söz alarak mahallelerinin ihtiyaçları ve taleplerini bildirdiler. Toplantıda Kaymakam Yüksel, Kaledibi mahallesinin eksikleri ve ihtiyaçları konusunda muhtardan bilgi aldı. Köy halkı ile bir süre sohbet eden İlçe Kaymakamı, ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda yapılabilecekler üzerine kurum amirleri ve vatandaşlarla bilgi alışverişinde bulundu.
Toplantı sonunda, mahalle muhtarına çalışmalarında kolaylıklar dileyen Kaymakam Yüksel’in, sorunların çözümü noktasında ilgili tüm kurumların gereken hassasiyeti gösterdiğini ve koordineli bir şekilde çalışmaların diğer mahallelerde de ivedilikli olarak devam edeceğini belirtti.