Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Battalgazi Belediyesi depremzede çocuklara psikolojik destek sağlıyor

Malatya merkez Battalgazi Belediyesi, depremzedelerin yanında olmaya devam ediyor. Dolamantepe Geçici Konaklama Merkezi’nde çocuk şenliği düzenleyen Battalgazi Belediyesi çocukların keyifli vakit geçirmesini sağladı.

Malatya merkez Battalgazi Belediyesi,

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında depremzede vatandaşların hem yaralarının sarılması hem de psikolojilerinin daha sağlıklı olması adına birçok program düzenleyen Battalgazi Belediyesi, çocukların keyifli zaman geçirmesi ve deprem psikolojisinden uzaklaşması için konteyner kentte çocuk şenliği düzenledi.

Dolamantepe Geçici Konaklama Merkezi’nde düzenlenen çocuk şenliğinde; Hacivat ve Karagöz oyunun yanı sıra yüz boyama, sandalye kapmaca ve çeşitli oyunlar oynandı.

Çeşitli hediyelerin verildiği programda çocuklar doyasıya eğlenmenin tadını çıkardı. Çocukların yanında olmaya devam edeceklerini belirten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla Kültür Sosyal İşleri Müdürlüğü organizesinde düzenlenen programa katılan çocuklar, programın çok eğlenceli geçtiğini ifade ederek, bu güzel programdan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler. (İLKHA)