Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EĞİTİMDE “BEYAZ ÖNLÜK” DÖNEMİ BAŞLIYOR

GENELGE VALİLİKLERE GÖNDERİLDİ.

GENELGE VALİLİKLERE GÖNDERİLDİ.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2023-2024 eğitim öğretin yılında tüm öğretmenlerin beyaz önlük giyeceğini açıkladı. Bakanlık tarafından hazırlanan Genelge 81 İl valiliğine gönderildi.

2023-2024 eğitim-öğretim yılının açılmasına az bir süre kala bakanlık tarafından hazırlanan yenilik genelgesi de valiliklere gönderildi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin,Yeni dönemde, Eğitim alanında bir çok yeniliklerin yapıldığını açıkladı.

Bakan Tekin önümüzdeki yeni eğitim öğretim yılında tüm öğretmenlerimizin okullarda beyaz önlük giyerek çocuklarımıza eğitim vereceklerini açıkladı.Yapılan değişiklik ve yeniliklerle ilgili genelgenin tüm Valiliklere gönderildiğini açıkladı.

 

ARTIK ÖĞRETMENLER DERSLERDE BEYAZ ÖNLÜK GİYECEK

Yeni dönemde Öğretmenlerin okulda beyaz önlük giymeleri hususunda valiliklerin gerekenin yapılmasını isteyen Bakan Tekin konu hakkında şunları söyledi: “Öğretmen arkadaşlarımızın okullarda, bir eğitimciye, bir öğretmene yakışır şekilde giyinmesi açısından beyaz önlük uygulaması valiliklerimiz tarafından tespit edileceğini arzu ediyoruz, Bakanlığımız tarafından hazırlanan ve valiliklerimize gönderilen genelgede yapılan değişiklikleri zikrettik” açıklamasında bulundu.

HABER MERKEZİ