Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni yılda 170 noktada güvenlik güçleri görev başındaydı

Diyarbakır’da, yeni yılın huzur ve güven içinde geçmesi için 2 bin 527 polis ve jandarma personeli görev aldı.

Diyarbakır’da, yeni yılın huzur
Reklam

 Vali Ali İhsan Su, yılbaşı gecesi herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması ve vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla alınan tedbirleri denetleyerek yeni yıla görevi başında giren güvenlik güçleri ve kurumların personelini ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı.

 Vali Su, beraberinde İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım ve İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ile Diyarbakır-Şanlıurfa kara yolundaki jandarma ve polis noktasına gitti. Burada görevli personele çorba ikram eden Su, daha sonra güvenlik güçlerince durdurulan araçlardaki sürücü ve yolcuların yeni yılını kutladı, çikolata ikramında bulundu, çocuklara da oyuncak hediye etti.

Vali su burada yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızın huzur ve güveni için, geceyi de yine huzur ve güvenle geçirmeleri için tüm ekiplerimizle beraber tedbirlerimizi aldık. Şu anda emniyet ve jandarmanın kent genelinde 170 noktada 292 ekip ve 2 bin 527 personelle sahada görev başında. Bir taraftan hem emniyet ve jandarmamız asayiş ve güvenlikle ilgili vatandaşlarımızın huzuru için çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan da sağlık birimlerimiz, DİSKİ idaremiz, elektrik idaresi, gaz idaresi, itfaiyemiz, bugün vatandaşlarımızın ihtiyaç duyabileceği konularda yardımcı olmak üzere  hazır vaziyette. Bugün yılbaşı nedeniyle oluşabilecek yoğunluk için de ek personel takviyesiyle nöbeti sürdürüyorlar. İnşallah herhangi bir olumsuzluk olmaz ama olduğunda da ekiplerimiz hazır. Anında müdahale edecekler” dedi.

RAMAZAN ÖZDEN

Reklamı Geç
Reklam