Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni bir park daha yapılıyor

Diyarbakır’da yeşil alanlar kervanına yeni bir yaşam alanı daha yapılıyor.

Diyarbakır'da yeşil alanlar kervanına

Diyarbakır Ergani ilçe Belediyesi Dicle Caddesi üzerinde 2 bin 500 metrekare alana sahip bir parkı daha vatandaşların hizmetine sunmak için çalışmalara hızla devam ediyor.

Belediye Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımına başlanan parkta; spor aletleri, aydınlatma direkleri ve kauçuk zemin montajı gerçekleştirildi. Yakında tüm eksiklikleri giderilecek olan park halkın hizmetine sunulacak.

Konu ile igili açıklamada bulunan Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Ahmet Karaaslan, göreve geldiklerinden bu güne kadar ilçenin yeşil alan ve park yapımı konusunda hassasiyetlerini belirtti.

Kaymakam Karaaslan” İnsanların yoğunlukla kullandığı yollar ve kaldırımlarda gerçekleştirilen düzenlemelerden sonra en fazla rağbet gören alanlar olan parkların eskileri yenileniyor ve yeni parklar hizmete açılıyor. Parklarımız eskiden olduğu gibi sadece yeşil alan ve çocuk oyun alanlarından ibaret değil. Parklarımıza, ihtiyaca göre koşu yolları, spor alanları,çocuk oyun alanları ve kamelyalar, inşa ederek hizmet alanı haline getirdik. Amacımız ilçemiz Ergani’ye  ve çocuklarımıza en iyi hizmeti sunabilmek ve halkımıza sosyal aktivite yaptırabilmektir” dedi.

(DİLARA ÖLMEZ)