Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

VALİ SU, ÜS BÖLGESİNDE İFTARINI MEHMETÇİKLER İLE BİRLİKTE YAPTI

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Lice Ziyaret tepe Üs Bölgesinde vatani görevini yapan Mehmetçikler ile birlikte iftar yaptı.

Diyarbakır Valisi Ali İhsan

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Lice Ziyaret tepe Üs Bölgesinde vatani görevini yapan Mehmetçikler ile birlikte iftar yaptı.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından Lice Üs Bölgesinde İftar Proğramı düzenlendi. Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, hazırlanan iftar yemeğine katılmak üzere Lice ilçesine gitti. Lice ilçesinde Lice Kaymakamlığına giderek bir dizi incelemelerde bulundu.Ardından Lice Jandarma Alay Komutanlığına da giderek Lice Alay Komutanı tarafından karşılandı. Temas ve incelemelerinin ardından onuruna hazırlanan iftar yemeğine katılmak üzere Lice Ziyaret tepe üs bölgesine geçti. Diyarbakır Valisi Su,Üs Bölgesinde Komutanlar ve Mehmetçikler tarafından karşılandı.

Beraberinde protokol üyeleri ile birlikte karargah binasından yemekhaneye geçen Vali Su, iftarını Mehmetçiklerle birlikte açtı.
Vali Su, iftarda kendisine eşlik eden er ve erbaşlara sohbet etti, görevlerinde başarılar ve hayırlı tezkereler dileğinde bulundu.

Vatan hizmeti yapmakta olan Askerlerle bir arada olmaktan çok memnun olduğunu ve onlarla gurur duyduğunu belirten Vali Su, ”Bugün de sizlerle iftar sofrasında bir araya geldik. Bu müstesna, rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan vesilesiyle sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Hepinize vazifelerinizde ayrı ayrı başarılar diliyorum. Biliyorsunuz; vatan için görev yapmak hangi kademede olursa olsun kutsaldır, anlamlıdır ve kıymetlidir. Ordularıyla kıtalara hükmetmiş bir millettin mensupları olarak bizim toplumumuzda asker ocağının ve askerlerimizin yeri de bir başkadır. Hepimiz bu görevleri vakti zamanında icra ettik. Vatan borcu tabi ikide sadece askerlikle sınırlı değildir. Askerliğinizi tamamlayıp sivil hayatınıza döndüğünüzde vazifelerinizi en iyi şekilde yapıp, hayırlı evlatlar olarak yaşantınıza devam edeceksiniz inşallah. Şimdiden hayırlı tezkereler diliyor, ailelerinizle birlikte sizlere, sağlık, esenlik ve huzur diliyorum. Görüştüğünüzde ailelerinize de saygı ve selamlarımızı iletirseniz sevinirim. Hepiniz Allah’a emanet olun.” şeklinde konuştu.

(MEHMET KADRİ OĞUL)